Modlitba za ztracence : případ sestry Fidelmy - Tremayne, Peter, 1943- (Historická detektivka, 2009)
Další z řady historických detektivek s hlavní hrdinkou irskou řeholnicí sestrou Fidelmou a jejím saským přítelem, bratrem Eadulfem, nás opět zavádí do keltské Británie 7. století. Tentokrát musí odložit vlastní svatbu, aby vyšetřili tajemnou vraždu.