Princezna Psycho - Schillerová, Tereza, 1980- (No Limits, 2019)
Příběh mladé ženy, která si ujasňuje podstatu a základní hodnoty svého života a hledá východisko z citové krize. Jolana se nikdy nebála pojmenovat věci pravým jménem. Mělo to své výhody, ale také nevýhody. Všichni v jejím okolí věděli, na čem jsou, ale ten, se kterým žila, se nakonec ukázal být někým úplně jiným. Úderem čtyřicítky se rozhodla, že se s ním rozejde a přestala se ohlížet na to, co od ní očekávají ostatní. Všichni (včetně jí samé) se ale najednou nestačí divit. Protože pohledem mravného člena společnosti se Jolana „urve ze řetězu“. Poznává nové muže. Poznává, jaká tajemství sexu jí dosud byla odepřena. Poznává osudy lidí kolem sebe a svou nově nabytou svobodou jim dodává chuť do života. Začne žít nový život, který sice občas bolí, ale rozhodně míň, než když musela potírat své potřeby a touhy. Dochází ji, že jen těžko vás mohou mít rádi druzí, když nemáte rádi sami sebe. Nakladatelská anotace. Kráceno.